DJI_0485-HDR.jpg

Regionaalhaigla kuulutab välja konkursi juhatuse esimehe ametikohale

11.06.2021

Regionaalhaigla juhatuse esimehe Agris Peedu tähtajaline leping lõpeb 1. novembril 2021. Seoses sellega kuulutab Regionaalhaigla nõukogu järgmisel nädalal välja konkursi juhatuse esimehe ametikoha täitmiseks.

“Regionaalhaigla juhatuse esimees valitakse haigla põhikirja kohaselt avalikul konkursil,” ütles Regionaalhaigla nõukogu esimees Georg Männik. Männiku sõnul tunnustab nõukogu senise juhatuse esimehe tööd ja saavutatud tulemusi elanikkonna tervisele väga keerulisel ajal. Tal on hea meel tõdeda, et Peedu on koos kolleegide ja haigla meeskonnaga viinud ellu olulisi tegevuskavasid ning algatanud sisulisi arenguprojekte. Samas on alati hea avada võimalus vaadata haigla visiooni ja edasisi tegevust värske pilguga. “Ootame konkursil aktiivset osalust, sest Eesti tervishoiu teerajajana on Regionaalhaigla atraktiivne organisatsioon, mis pakub palju eneseteostuse võimalusi nii juhile kui ka kogu kollektiivile,” lisas Männik.

Konkursi tähtaeg on 2. august 2021. Nõukogu arutab kandidaate ja teeb otsuse sügisel.

Regionaalhaigla juhatuse esimees on haigla eestvedaja, kes tagab haigla toimepidevuse, inimeste, tööprotsesside ja koostöövõrgustike juhtimise ning räägib kaasa tervishoiupoliitikas. Sobival kandidaadil on vähemalt viieaastane tipptasemel juhtimiskogemus ja laitmatu taust, magistri tasemel kõrgharidus ning väga hea majanduslik, õigusalane ja tehnoloogiline kirjaoskus. Töö eeldab strateegiliste sihtide seadmise võimekust haigla visiooni ja missiooni saavutamiseks ning kokkulepitud tegevuskavade elluviimiseks ka siis kui tervishoiusüsteem toimib erinevate survefaktorite toime keskkonnas.

Kuulutus on leitav siit.