Regionaalhaigla

Regionaalhaigla kuulutas välja onkoloogia- ja hematoloogia kliiniku juhataja ja õendusdirektori konkursid

06.05.2020

Regionaalhaigla alustas otsinguid avara ja terava pilguga onkoloogia- ja hematoloogia kliiniku juhataja ning kindlalt õenduse eest seisva visiooniga õendusdirektori ametikohale.

Onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku juhataja on kliiniku vastutusvaldkonda kuuluvate erialade osas Regionaalhaigla esindaja Eesti meditsiinis, vastutab kliinilise töö, ravikvaliteedi ja eelarve eest kliinikus, korraldab koostööd nii kliiniku sees, teiste Regionaalhaigla struktuuriüksuste kui ka koostööpartneritega, on teadustöö ja innovatsiooni eestvedaja ning vastutab diplomieelse ja -järgse õppe ja arengute eest

Ootame kandideerima kolleegi, kellel on laitmatu ja edukas töökogemus eriarstina ning tänapäevased teadmised ja oskused eelarve, protsesside ja meeskonna juhtimisest. Hindame õpinguid tunnustatud ülikoolides, rahvusvahelist töö- ja teaduskogemust.

Kliiniku juhataja ametikohale kandideerimiseks palume esitada CV koos palgasoovi CV koos palgasoovi ning onkoloogia- ja hematoloogia kliiniku viie aasta visiooniga 31. maiks 2020 e-posti aadressile cv@regionaalhaigla.ee. Kliiniku juhataja kohustused on tähtajalised kuni viieks aastaks, kliiniku juhatajaga sõlmime tähtajatu töölepingu arsti ametikohal.

Õendusdirektor on juht, kes on valmis võtma vastu ainulaadset väljakutset Eesti õendusjuhtimise tipus, olema õendusvaldkonna eestvedaja ja arendaja Regionaalhaigla grupis ning suunanäitaja kogu Eesti õenduses. 

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on õendusalane kõrgharidus ja magistrikraad, vähemalt 5-aastane edukas õendusjuhtimise kogemus ning väga head teadmised ja oskused nii õenduse kui inimeste, protsesside ja ressursside juhtimiseks. Peame oluliseks head koostööoskust ja kõrget pingetaluvust, suurepärast läbirääkimis- ja esinemisoskust ning uuendustele ja arengule suunatud mõtteviisi.

Õendusdirektori  ametikohale kandideerimiseks palume esitada CV koos palgasooviga ning viie aasta visioon Regionaalhaigla õendusdirektori ees seisvatest väljakutsetest ja arengusuundadest e-posti aadressile cv@regionaalhaigla.ee 31. maiks 2020. Õendusdirektori kohustused on tähtajalised kuni viieks aastaks, õendusdirektoriga sõlmime tähtajatu töölepingu õe ametikohal.

 

Onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku juhataja töökuulutuse leiab SIIT.

Õendusdirektori töökuulutuse leiab SIIT.