30._Ravitoo_korraldamise_strateegia.jpg

Regionaalhaigla otsib koostööpartnerit juhtide arendamiseks

01.04.2020

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kuulutas välja hanke Regionaalhaigla juhtide arendusprogrammi välja töötamiseks ja läbiviimiseks. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 16. aprill 2020.

Regionaalhaigla juhi Agris Peedu sõnul soovib haigla pakkuda kõikidele töötajatele igakülgselt toetatavat ja turvalist töökeskkonda. „Suur osa töötajatele soodsate töötingimuste loomiseks ning suurepärase teenuse pakkumiseks on Regionaalhaigla juhtidel. Seepärast jätkame juhtide koolitamisega, kaasates parimaid juhtimispraktikaid Eestist ja välismaalt,“ lisas Agris Peedu.

Hanketingimused on kirjeldatud hankedokumentides. Hanke leiab siit

Põhja-Eesti Regionaalhaigla on Eesti juhtiv tervishoiuasutus ja tervishoiusektori innovatsiooni eestvedaja. Piirkondliku haiglana on Regionaalhaigla elanike arstliku turvalisuse tagaja ning kompetentsikeskus Põhja-Eesti haiglavõrgustikule ja tervishoiusüsteemile. Üle 4500 töötajaga tipphaigla koosseisus on seitse kliinikut 32 erialakeskusega, mis tagavad kõrgel tasemel eriarstiabi pea kõigil erialadel. Regionaalhaigla on Eesti suurim traumakeskus, Põhja-Eesti suurim südamekeskus ja psühhiaatriakeskus ning haiglas osutatakse laiapõhjalist vähiravi rohkem kui pooltele vähihaigetele Eestis. Regionaalhaigla on suuruselt kuues tööandja Eestis. Regionaalhaigla käive aastas on üle 170 miljoni euro. Regionaalhaigla gruppi kuuluvad lisaks Läänemaa Haigla, Raplamaa Haigla ja Hiiumaa Haigla.