Regionaalhaigla.jpg

Regionaalhaigla kuulutas välja konkursid kahe kliinikujuhi ametikohale

13.03.2020

Regionaalhaigla alustas otsinguid tulevikku vaatavate ja tervikpilti nägevate kliinikujuhatajate leidmiseks tunnustatud kõrgema etapi haigla kirurgiakliinikusse ja sisehaiguste kliinikusse. Konkursid on välja kuulutatud seoses kliinikujuhatajate tähtajaliste lepingute lõppemisega 2020. a detsembris.

Kandideerima oodatakse kolleege, kel on pädevust, ambitsiooni ja annet juhtida juba täna homseid arenguid arstikunstis, olla professionaalse meeskonna eestvedaja Regionaalhaiglas ning suunanäitaja oma erialal kogu Eestis. Eelduseks on laitmatu ja edukas töökogemus eriarstina ning tänapäevased teadmised ja oskused eelarve, protsesside ja meeskonna juhtimisest. Hindame õpinguid tunnustatud ülikoolides ja rahvusvahelist töökogemust.

Regionaalhaigla kliinikujuhataja on kliiniku vastutusvaldkonda kuuluvate erialade osas Regionaalhaigla esindaja Eesti meditsiinis, vastutab kõrgetasemelise kliinilise töö, ravikvaliteedi, eelarvejuhtimise ning kaasava meeskonnatöö ja suhtluskultuuri eest. Kliiniku juhataja on teadustöö ja innovatsiooni eestvedaja, vastutab diplomieelse ja -järgse õppe ja arengute eest ning korraldab laiapõhjalist koostööd nii kliiniku sees, Regionaalhaigla grupis, Eestis laiemalt kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Kandideerimiseks palume esitada CV koos palgasoovi ja vastavalt kirurgiakliiniku või sisehaiguste kliiniku  viie aasta visiooniga 07. aprilliks 2020 e-posti aadressile cv@regionaalhaigla.ee. Kliiniku juhataja kohustused on tähtajalised kuni viieks aastaks, kliiniku juhatajaga sõlmime tähtajatu töölepingu arsti ametikohal.

 

Töökuulutused leiab SIIT.