Rapla tervisekeskuse avamine.jpg

Raplamaa Haiglas avati Regionaalhaigla grupi esimene tervisekeskus

13.11.2019

Eile, 12. novembril avati Regionaalhaigla grupi esimene tervisekeskus Raplamaa Haiglas.

"Kuna tegemist on Regionaalhaigla tütarhaiglate esimese tervisekeskusega, on see meie jaoks väga oluline sündmus," ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees ja ka Raplamaa Haigla nõukogu esimees Agris Peedu. "Olulise panuse tervisekeskuse avamiseks andis loomulikult Raplamaa Haigla ise, kuid märkimata ei saa jätta ka tervisekeskusesse tööle asunud perearstide panust, eesotsas dr Lugaga," lisas Peedu.

Regionaalhaigla kinkis uuele tervisekeskusele 10 000 eurot, arendamaks koostööd haigla ja perearstide vahel veelgi enam. Head soovid andsid tervisekeskusele kaasa Rapla vallavolikogu esimees ja Terviseameti peadirektor.

Raplamaa Haigla SA sai Euroopa Regionaalarengu fondi meetmest 2.4.2 "Investeeringute toetamine tervisekeskuste infrastruktuuri tõmbekeskustes, tagades kättesaadavad ja mitmekülgsed tervishoiuteenused" toetust 1 206 351,44 eurot, et viia ellu projekt "Rapla esmatasandi tervisekeskuse arendamine". Projekti käigus rekonstrueeriti Rapla esmatasandi tervisekeskuse rajamiseks 1196 m2 ruume SA Raplamaa Haigla hoones. Tervisekeskus rajati haiglahoone A-korpuse esimesele ja teisele korrusele.