pic3.JPG

Regionaalhaigla võitis Grand Prix konkursil KOMMUNIKATSIOONITEGU 2020

11.06.2021

Eile, 10. juunil kuulutas Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit pidulikul üritusel välja KOMMUNIKATSIOONITEGU 2020 konkursi võitjad. Regionaalhaigla pälvis konkursi kõrgeima tunnustuse ehk Grand Prix, lisaks avaliku sektori kategooria auhinna.

„Meil on väga hea meel, et meie viimase aasta pingutus sai selliselt ära märgitud, aitäh! See on väärikas tunnustus kogu Regionaalhaigla meeskonnale, eriti igaühele, kes viimase aasta jooksul on andnud oma panuse, et selge tõenduspõhine sõnum levib,“ ütles Regionaalhaigla kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Kerstin Luik ja lisas: „Soovime olla usaldusväärne teejuht tervisemaailmas. On väga vahva, kui hästi on meie kolleegid, nii arstid, õed kui teised erialaspetsialistid valmis sellesse panustama, hoolimata oma niigi suurest töökoormusest.“

“2020. aasta kevadtalvel, koroonakriisi puhkedes, ei olnud ei Terviseameti poolne ega valitsuse kriisikommunikatsioon vajalikul tasemel. Regionaalhaigla otsustas selles olukorras võtta oma tipparstide autoriteedil põhineva rahvatervise eestkõneleja rolli ühiskonnas. Organisatsioon tahtis ja suutis läbi pandeemia jagada teaduspõhiseid praktilisi soovitusi, olla arvamusliider ning tavainimesele arusaadavas keeles selgitada kõiki COVID-19 ravi, ennetuse ja ühiskonnaelu korraldusega seotud küsimusi nii massimeedias kui erinevates, ka spetsiaalselt pandeemia puhuks loodud, omakanalites,“ selgitas žürii valikut Kommunikatsioonitegu 2020 žürii esimees Margus Mets.

Konkursi žürii esimees lisas, et Regionaalhaigla töö oli esitatud töödest kahtlemata tugevaim, kompleksseim ning kogu Eesti ühiskonnas suurimat nähtavust pälvinud kommunikatsiooniprojekt. “Kommunikatsioonijuhtimise erialaorganisatsioonina teeme aplausi Eesti arstidele ja raviasutustele, kes oma põhitöö kõrvalt võtsid vastu ka pandeemiaga kaasnenud kommunikatsiooniväljakutse,“ lisas Margus Mets.

Lisaks Regionaalhaiglale võitsid auhinnad Maksu- ja Tolliamet, Telia, Agenda PR ja kodanikualgatuse projekt „500 Kleiti“.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla on Eesti juhtiv tervishoiuasutus ja tervishoiusektori innovatsiooni eestvedaja. Sarnaselt Euroopa ülikoolihaiglatega pakub Regionaalhaigla raviteenust pea kõigil arstlikel erialadel. Regionaalhaigla grupis töötab patsientide heaks ligi 5000 inimest – arstid, õed, hooldajad ja spetsialistid.