parkimismaja_regionaalhaigla.jpg

Regionaalhaigla uus parkimismaja on avatud

08.03.2021

Aadressil Retke tee 32 asuv Regionaalhaigla uus parkimismaja avatakse 8. märtsil. Parkimismajas on parkimiskohad nii haiglat külastavatele patsientidele kui ka Regionaalhaigla töötajatele.

„Meil on rõõm tõdeda, et Mustamäe meditsiinilinnaku parkimisvõimalused paranevad,“ ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu, lisades: „Uus parkimishoone leevendab märkimisväärselt seni probleemiks olnud parkimiskohtade nappust.“

Haiglat külastavatele patsientidele on parkimismajas parkimiseks eraldi märgistatud alad 1. ja -1. korrusel, kus kehtib tasuline hinnakiri – M-parkimisel parkimistsoon „PERH“. Kohapeal on ka makseautomaat, kus saab parkimise eest tasuda nii sularahas kui pangakaardiga. Sõiduki parkimisel palume järgida parkimismajas kehtestatud parkimistingimusi, sh maksta parkimistasu.

Parkimismaja vabade parkimiskohtade arvud on märgitud 1. korruse sissesõidu juures – nii maja fassaadil kui kohe majja sisse sõites. Eraldi on märgitud vabad parkimiskohad haiglat külastavatele patsientidele ja personalile.

Vaata lisaks ka teisi parkimisvõimalusi: https://www.regionaalhaigla.ee/et/parkimine-kontakt