Regionaalhaigla

15. septembrist kehtib Regionaalhaiglas patsientide külastuskeeld

14.09.2020

Seoses COVID-nakkusfooni pideva tõusuga Tallinnas ja Harjumaal, kehtestab Regionaalhaigla alates teisipäevast, 15. septembrist haiglaravil viibivate patsientide külastuskeelu. Patsientidele mõeldud pakid tuleb jätta haigla infolauda, kust need saadetakse patsientidele edasi, palume pakile korrektselt märkida patsiendi nimi ning osakond. 

"Kuna Tallinnas ja Harjumaal on COVID-19 nakkusfoon pidevas tõusus ja ringlema on hakanud ka teised ülemiste hingamisteede viirushaigused, kehtestame alates 15. septembrist haiglas patsientide külastuskeelu, vaid üksikutel erijuhtudel võib raviarst külastusi lubada," ütles Regionaalhaigla ülemarst prof Peep Talving. 

Pakkide saatmine on lubatud, need tuleb jätta haigla infolauda, palume pakile märkida patsiendi nimi ja osakond. 
  
Kõik ambulatoorsetele visiitidele tulevad patsiendid on kohustatud haiglas maski kandma ning käsi desinfitseerima. Haigla sissepääsude juures ning registratuurides on käte desinfitseerimise võimalused ja maskid. Ka EMO-s on maskide kasutamine kohustuslik. 
  
Nakkusohu ennetamiseks peavad kõik Regionaalhaiglasse tulevad koostööpartnerid ja koolitustele tulijad alates 15. septembrist täitma tervisedeklaratsiooni, lisaks rakendub maskinõue haigla üldaladel ja koosolekuruumides. 
  
Haigla jälgib olukorda pidevalt ning annab teada, kui patsientide külastamine on taas võimalik.