riinkullaste.jpg

President andis pidulikul üritusel üle riigi teenetemärgid

21.02.2020

21. veebruaril andis president Kersti Kaljulaid pidulikul üritusel Noblessneri valukojas üle riigi teenetemärgid 114 inimesele. Teenetemärgid pälvisid ka kaks Regionaalhaigla arsti: verekeskuse vanemarst dr Riin Kullaste ja ülemarst-psühhiaater dr Erika Saluveer, kelle pühendumus oma tööle ja kogukonnale on muutnud Eesti elu paremaks.

"Tänane üritus siin on mõeldud selleks, et tänada. Selleks, et tunnustada. Selleks, et tunda rõõmu. Selleks, et kõikidel kokkutulnutel oleks soe tunne – keegi, keda ma olen aidanud, kellel tuju heaks teinud, kelle valu vähendanud, on seda meeles pidanud," lausus Kaljulaid riiklikke teenetemärke üle andes.

"Tänamine on midagi, mida ei peaks kunagi homseks jätma. Tänutunne oma rahva vastu on see, mis Eestis ühe presidendi tööpäevad ilusaks muudab. Aitäh teile, et olete seda tänutunnet nii sageli põhjustanud!" lisas Kaljulaid.

Eesti Vabariigi teenetemärkidega avaldab riik tänu neile eestimaalastele ja Eesti sõpradele, kelle kutsetöö ning pühendumuse toel saab Eesti tugevamaks, suuremaks, hoolivamaks.