_MG_0132.jpg

Regionaalhaigla kutsub õendusjuhtimiskonverentsile

07.11.2018

8. novembril toimub Viru Sokos Konverentsikeskuses (Viru väljak 4, Tallinn) Põhja-Eesti Regionaalhaigla kolmas õendusjuhtimiskonverents SISEMINE JUHT: õppida selleks, et õpetada. Konverentsile on oodatud kõik, kes soovivad olla kursis uusimate teadmistega õendusjuhtimises mh õendusjuhid ja õed, tervishoiujuhid jt.

Sel aastal võtab õendusjuhtidele suunatud juhtimiskonverents ette õppimise ja õpetamise täiskasvanueas. Julguse mõtestada, kuidas juhtida erinevatest põlvkondadest kolleege, mõjutada rahvuslikust kultuuritaustast hoolimata ning selgitada vanust valimata! Näitame teed muutunud õppimiskultuuri ja õpiteadmiste liikumisel sisemise juhi tasemelt tõelise Sisemise Juhini! Kuidas ja mis meetoditega minna tõenduspõhiselt edasi, just sellest 8. novembril esinejaid jagama kutsumegi!

*Sisemine juht on nii vahejuhi rollis olev organisatsiooni esindaja kui ka iga juhi metafoorne (sõltumata rollist ja vastutavate arvust sisemine teekond ja kujunemine. Läbi soovi kogeda ja areneda. Ametinimest hoolimata.

Muuhulgas leitakse vastused küsimustele: Kas mehed ja naised juhivad erinevalt?, „Pehmed” või “kõvad” juhtimisvõtted õendusjuhtimises?, Kes juhib, kui juhti juhib emotsioon? Täiskasvanuhariduse teekond. Õppimiskultuur ja õpetamine juhi töös, Õendusjuhi põhikompetents: räägime läbi!...
Konverentsi lektorid on EBS-i õppejõud ja doktorant Ester Eomois, reservmajor Sten Reimanni, Regionaalhaigla kommunikatsiooniteenistuse juht Hede Kerstin Luik, Tartu Ülikooli afektiivse psühholoogia vanemteadur Andero Uusberg PhD, läbirääkimiste ekspert Georg Merilo, oma juhi kogemusi jagab Marina Kaljurand jpt. Konverentsi modereerib Margit Raid. 

Vaata päevakava  https://www.regionaalhaigla.ee/et/iii-oendusjuhtimiskonverents

https://www.facebook.com/events/168740970695342/168751847360921/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1538032919568511